Θεοδωράκης: θα στηρίξουμε μια συμφωνία που θα είναι ωφέλιμη για το λαό

Θεωρεί ότι δεν υπάρχουν πια τα περιθώρια για μια καλή συμφωνία με τους εταίρους

Θεοδωράκης: θα στηρίξουμε μια συμφωνία που θα είναι ωφέλιμη για το λαό
«Ναι» στη στήριξη μιας συμφωνίας με τους εταίρους υπό την προϋπόθεση να είναι ωφέλιμη για το λαό λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επιτίθεται στον Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «ακροδεξιό σκοταδιστή», και δηλώνει πρόθυμος να μεταβεί μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προκειμένου το «Ποτάμι» να βοηθήσει την κυβέρνηση στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Ο ίδιος, απευθύνει μια προειδοποί��ση στον πρωθυπουργό «αν επιλέξει να πάει σε εκλογές, να γίνουν με απλή αναλογική όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά» και στη συνέχεια απαντά στο τι στάση θα έχει το Ποτάμι αν επιτευχθεί μια συμφωνία αλλά δεν γίνει αποδεκτή από ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ και απειλείται η δεδηλωμένη: «Όλα εξαρτώνται από τη συμφωνία. Αν είναι ωφέλιμη για τον ελληνικό λαό, θα την στηρίξουμε χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι περιθώρια για μια καλή συμφωνία με τους εταίρους μας δεν υπάρχουν πια. Και θα σας πω γιατί. Η κυβέρνηση μόνη της "κατάφερε" να μη μπορεί να αποσπάσει μια καλή συμφωνία. Οι εταίροι μας και οι δανειστές μας τις πρώτες εβδομάδες ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν τα πάντα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top