Μπακογιάννη κατά Κωνσταντοπούλου: Βαθιά νυχτωμένη αν νομίζει ότι μπορεί να εκθέτει τους 300

Κριτική σε κυβέρνηση: Κάθε μέρα που περνάει ο ελληνικός λαός χρεώνεται κάποια εκ. ευρώ

Μπακογιάννη κατά Κωνσταντοπούλου: Βαθιά νυχτωμένη αν νομίζει ότι μπορεί να εκθέτει τους 300
Επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με την άρνησή της -σύμφωνα με πληροφορίες- να διαθέσει τα αποθεματικά της Βουλής όπως έχουν κάνει δεκάδες φορείς του Δημοσίου, εξαπέλυσε από τον Σκάι η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι βαθιά νυχτωμένη αν πιστεύει πως μπορεί να δυσφημεί 300 βουλευτές και να τους εμφανίζει πως προσπαθούν να διασφαλίσουν τους δικούς τους μισθούς την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες απειλούνται. Είναι πρόεδρος και των 300 και δεν μπορεί να παίρνει τέτοιες αποφάσεις ερήμην και των συναδέλφων» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας την Πρόεδρο της Βουλής «απαράδεκτη».

Η κα Μπακογιάννη άσκησε κριτική στην κυβέρνηση σημειώνοντας πως «κάθε μέρα που περνάει ο ελληνικός λαός χρεώνεται κάποια εκατομμύρια. Αυτά δεν μπορούμε να τα κόψουμε από πουθενά» και πρόσθεσε: «Ακούσαμε ιστορίες για Ρωσία, Κίνα, κλπ. αυτά απεδείχθη ότι δεν είχαν αντίκρισμα. Από τη στιγμή που έχουμε δανειστές και πρέπει να δανειστούμε, είναι η μεγαλύτερη εξάρτηση. Εγώ ονειρεύομαι τη στιγμή που η Ελλάδα θα μπορεί να σταθεί περήφανα στα πόδια και θα πει “δεν τα χρειάζομαι”. Αλλά για να φτάσουμε εκεί πρέπει να έχουμε την ανάπτυξη που χρειάζεται, να παράγουμε αυτά που χρειάζεται και να μπορούμε να έχουμε τα λεφτά που μας χρειάζονται. Μέχρι τότε όμως δεν μπορώ να διακινδυνεύω την πορεία της χώρας μέσα στην ευρωζώνη και την Ευρώπη και να παίζω με το ενδεχόμενο μιας πιθανής χρεοκοπίας».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top