Επειγόντως επιχείρηση… «εσωκομματικά μέτωπα» από τον Τσίπρα

Στο Μαξίμου Κωνσταντοπούλου-Παπαδημούλης - Τι απαντά η κυβέρνηση για το έγγραφο του ΔΝΤ

Επειγόντως επιχείρηση… «εσωκομματικά μέτωπα» από τον Τσίπρα
«Ουσιαστικά αναδεικνύεται η διαφορετική θεώρηση που έχουν η Κομισιόν και το ΔΝΤ για το θέμα του χρέους και αποδεικνύεται αυτό που λέει η κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει ενιαία στάση μεταξύ των θεσμών» σχολιάζουν πηγές της κυβέρνησης αναφορικά με το έγγραφο του ΔΝΤ που προειδοποιεί για ελληνική χρεοκοπία τον Ιούνιο.

Όπως αναφέρουν από το Μαξίμου, η κυβέρνηση δεν έχει κρύψει το πρόβλημα της ρευστότητας και το επισημαίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε όλες τις τηλεφωνικές του συνομιλίες και μάλιστα εμφατικά.

«Η κυβέρνηση θέλει συμφωνία ως τα τέλη Μαΐου γνωρίζοντας τις δυσκολίες του Ιουνίου» σχολιάζουν κύκλοι του Μαξίμου.

Επιχείρηση «εσωκομματικά μέτωπα» από τον Τσίπρα

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να κλείσει το ένα από τα δύο μέτωπα, αυτό του εσωτερικού, το οποίο μάλιστα τις τελευταίες μέρες άναψε.. «κόκκινο».

Αργά το απόγευμα βρέθηκαν στο Μαξίμου η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία κεραύνωσε την κυβέρνηση​ στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του προεδρείου της ΚΟ, αλλά και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος έχει επανειλημμένα πει ότι χρειάζεται συμφωνία χωρίς να χάνεται άλλος χρόνος.

Στον ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνουν χώρα συνεχείς διεργασίες με καταγεγραμμένες τις ενστάσεις και τους προβληματισμούς που έχουν εκφράσει οι διάφορες τάσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας εντός της εβδομάδας παρόντος του Αλέξη Τσίπρα, θα αποφασιστεί συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής σύντομα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top