Με απόφαση Αποστόλου «πάγωσε» η μισθοδοσία στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν την δόση στο ΔΝΤ;

Διαψεύδει η ΝΔ ότι ήταν γραφειοκρατικοί οι λόγοι

Με απόφαση Αποστόλου «πάγωσε» η μισθοδοσία στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν την δόση στο ΔΝΤ;
Διαψεύδει η ΝΔ σε non paper τον ισχυρισμό του υπουργείου Οικονομικών και του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ κ. Μάρδα σχετικά με την μη έγκαιρη καταβολή μισθοδοσίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ ότι αυτό έγινε «λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών» και αφού «το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είχε εγκαίρως εξασφαλίσει και διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια».

Η ΝΔ έδωσε στην δημοσιότητα την απόφαση μερικής ανάκλησης του αρμοδίου υπουργού κ. Αποστόλου, με ημερομηνία 11/5/2015, σύμφωνα με την οποία ανακαλείται μερικώς ποσό ύψους 4.975.000 ευρώ, που αφορούσε στην πληρωμή για την επιχορήγηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να καλυφθεί η μισθοδοσία. Η ημερομηνία έχει σημασία, καθώς την επόμενη ημέρα (12/5/2015) καταβλήθηκε η δόση στο ΔΝΤ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εύλογοι συνειρμοί ότι προτιμήθηκε η καταβολή της συγκεκριμένης υποχρέωσης έναντι της καταβολής μισθοδοσίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ!

0515 apofasi apostolou.jpg



«Κατόπιν εορτής, ο κ. Μάρδας μιλά για γραφειοκρατία και σπεύδει, την τελευταία ώρα, να βρει τα χρήματα προκειμένου να καλύψει τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του ΟΠΕΚΕΠΕ» υποστηρίζει η ΝΔ στο non paper.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top