Κόντρα Βαρβιτσιώτη-Δρίτσα: «Είσαι έκθετος, να παραιτηθείς» - «Είσαι προβοκάτορας»

Βολές ένθεν κι ένθεν για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

Κόντρα Βαρβιτσιώτη-Δρίτσα: «Είσαι έκθετος, να παραιτηθείς» - «Είσαι προβοκάτορας»
Κόντρα σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ ξέσπασε μεταξύ του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Θοδωρή Δρίτσα.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ναυτιλίας ζήτησε την παραίτηση του κ. Δρίτσα: «Από σήμερα ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας είναι έκθετος και οφείλει να παραιτηθεί. Όταν ήταν στην αντιπολίτευση, διαδήλωνε στους δρόμους κατά της ιδιωτικοποίησης. Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, δεσμεύονταν “για το σταμάτημά της”».

O ίδιος συνέχισε λέγο��τας: «Το ερώτημα, επομένως, για τον κ. Δρίτσα είναι ένα: Θα προτιμήσει να διασώσει την αξιοπιστία του ή την υπουργική καρέκλα;».

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας απάντησε αμέσως στον κ. Βαρβιτσιώτη, τονίζοντας ότι προβοκάρει την κυβέρνηση και ασκεί «φθηνή πολιτική».

«Πολύ μακριά από τις επιθυμίες, τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ανάγκες του ελληνικού λαού, βρίσκεται ο κ. Βαρβιτσιώτης» τόνισε ο κ. Δρίτσας και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που η κυβέρνηση δίνει την πιο σκληρή μάχη, εκείνος επιχειρεί να την προβοκάρει. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στη φτηνή πολιτική. Το ότι αγαπά την εξουσία που μάλιστα την αποκαλεί "γλυκιά", είναι κι αυτό ένα ακόμη δείγμα της τεράστιας διαφοράς που έχουμε ως Αριστερά με τις δικές του αξίες».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top