Ο Καμμένος με στολή παραλλαγής στον Έβρο!

Παρακολούθησε νυχτερινή άσκηση

Ο Καμμένος με στολή παραλλαγής  στον Έβρο!
Με κανονική στολή παραλλαγής παρακολούθησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση την άσκηση (ΤΑΜΣ) Νυχτερινή Αστραπή 2015 που πραγματοποιήθηκε στον Βόρειο Έβρο!

kammenos me stratigo askisi evros.jpg


Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και ο Βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Κάτανας.

Με την ολοκλήρωση της άσκησης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε:

«Πρόκειται για μία εξαιρετική Άσκηση, με την εμπλοκή του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, που αποδεικνύει τον επαγγελματισμό, την άριστη ετοιμότητα και το ηθικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Αξιωματικοί, Υπασπιστές, Υπαξιωματικοί, Εθνοφύλακες, άντρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, σε έναν άριστο συντονισμό απέδειξαν ότι οι Έλληνες, οι Ένοπλες Δυνάμεις, μαζί με τους Εθνοφύλακες, το λαό και τους στρατευσίμους μας είναι έτοιμοι να αποκρούσουν κάθε απειλή κατά της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας.

kammenos se askisi.jpg



Αυτές οι ασκήσεις έχουν σκοπό να προετοιμάζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, προκειμένου να είναι έτοιμες να διασφαλίσουν την ειρήνη. Μακάρι να έρθουν οι εποχές όπου δεν θα απειλείται η χώρα. Όσο όμως υπάρχουν απειλές, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι έτοιμες να τις αποκρούσουν».

stratiotiki askisi nihta.jpg



Έσπευσε επίσης να στείλει μήνυμα ότι «όπως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αποκρούσουν τις πολεμικές απειλές κατά της εθνικής κυριαρχίας, να είμαστε έτοιμοι και οι πολίτες να αποκρούσουμε τον οικονομικό πόλεμο που δέχεται τώρα η πατρίδα μας μέσω ��ης οικονομικής κρίσης. Είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε. Πάντα πετυχαίνει το έθνος αυτό, όταν είναι ενωμένο. Ενωμένοι οι Έλληνες, λοιπόν, θα προχωρήσουμε στο αύριο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top