«Ουδέν σχόλιο» από Δραγασάκη για τη χθεσινή συνεδρίαση: Η κυβέρνηση δρα συλλογικά

«Είναι αναγκαία η στενή και δημιουργική συνεργασία κυβέρνησης-κόμματος»

Με διπλωματικό τρόπο αναφέρθηκε στη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του προεδρείου της ΚΟ ο Γιάννης Δραγασάκης, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αρκέστηκε να σχολιάσει πως ενημέρωσε σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, προσθέτοντας ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει τις όποιες διαρροές και δημοσιεύματα.

«Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης είναι αναγκαία η στενή και δημιουργική συνεργασία της κυβέρνησης με τα όργανα του κόμματος και την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η κυβέρνηση αποφασίζει και δρα συλλογικά» προσθέτει ο ίδιος.
untditled.jpg
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Δραγασάκη:

«Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου ως προς τις τρέχουσες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.

Ο Αντιπρόεδρος δεν επιθυμεί να προβεί σε κανένα σχόλιο σχετικά με ποικίλες διαρροές και δημοσιεύματα. Το δύσκολο εγχείρημα που έχει αναλάβει η κυβέρνηση είναι εγχείρημα συνολικής ευθύνης.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης είναι αναγκαία η στενή και δημιουργική συνεργασία της κυβέρνησης με τα όργανα του κόμματος και την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Όλη η κυβέρνηση αποφασίζει και δρα συλλογικά με σκοπό τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top