Ο Δ. Μάρδας κατέθεσε αγωγή εναντίον της Bild για το δημοσίευμα με τις 80.000 ευρώ

Ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψής του

​Αγωγή εναντίον της γερμανικής εφημερίδας Bild κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας για το δημοσίευμα που τον κατονόμαζε ως τον υπουργό που μετέφερε τον Μάρτιο 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρει:

«Την Παρασκευή 15/05/2015 ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά της Γερμανικής εφημερίδας «Bild», για την αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και υπόληψής του, από την παράνομη και υπαίτια προσβολή της προσωπικότητας που υπέστη ο Αναπληρωτής Υπουργός με το ψευδές δημοσίευμα της εφημερίδας, που τον ονομάτιζε ως τον πολιτικό που δήθεν μετέφερε μέσω της Eurobank, τον Μάρτιο, 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο.

Το δημοσίευμα διαψεύσθηκε κατηγορηματικά, εκτός των άλλων, από τη δήλωση πόθεν έσχες του Υπουργού και τις σχετικές βεβαιώσεις της Τράπεζας, που σημειώνουν ότι “τόσο ο Αναπληρωτής Υπουργός όσο και η σύζυγός του δεν έκαναν την παραμικρή μετακ��νηση κεφαλαίων προς οποιανδήποτε τράπεζα του εξωτερικού είτε ως μετρητά είτε με σκοπό την αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων από τις 25/01/2015 ημέρα διενέργειας των εκλογών”».

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top