Γ. Στουρνάρας: «Δεν παραιτούμαι»!

Η απάντηση του διοικητή της ΤτΕ της Ελλάδας σε όσους του επιτίθενται

​Την πρόθεσή του να μην παραιτηθεί παρά την επίθεση που δέχεται τον τελευταίο καιρό από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρας, μιλώντας, στα Νέα.

Ο διάλογος που είχε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Γ. Παπαχρήστου με τον Γ. Στουρνάρα ήταν ο εξής:

Στουρνάρας: Δεν παραιτούμαι, γιατί δεν βλέπω τον λόγο ότι πρέπει να το κάνω.
Παπαχρήστος: Μα αφού σας θεωρούν αντίπαλο. ��ο είπε και ο Λαφαζάνης.
Στουρνάρας: Το είπε, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο λέει, αλλά εγώ συνεργάζομαι αρμονικά με την κυβέρνηση για να βρεθούν λύσεις.
Παπαχρήστος: Με τον Τσίπρα μιλάτε;
Στουρνάρας: Όχι, με τον πρωθυπουργό έχω καιρό να μιλήσω, αλλά συνεργάζομαι σε καθημερινή βάση με τον Δραγασάκη και τον Τσακαλώτο. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν ότι εγώ τους βρήκα λύση για να πληρωθεί προχθές η δόση των 750 εκατομμυρίων στο ΔΝΤ.
Παπαχρήστος: Αν βρέθηκαν με τόση ευκολία τα 750 εκατ. που δόθηκαν, φαντάζομαι ότι θα βρείτε και τα υπόλοιπα 500 που απαιτούνται για τη δόση στο τέλος Μαΐου.
Στουρνάρας: Όχι, δεν υπάρχει άλλος λογαριασμός αυτού του είδους. Υποθέτω όμως ότι θα βρεθούν από τα αποθεματικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top