Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Μαξίμου: Ήρθε η ώρα της αλήθειας, δεν έχει νόημα το κυνήγι μαγισσών

«Να προσχωρήσει το ταχύτερο στη μόνη υπαρκτή και ασφαλή εθνική στρατηγική»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας την ότι καθοδηγεί επιθέσεις εναντίον του Διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στο��ρνάρα, προσφέροντας κακές υπηρεσίες στη χώρα.

Η Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζει την ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας και καλεί την κυβέρνηση «αντί να ανοίγει διαρκώς θεσμικά μέτωπα, να προσχωρήσει το ταχύτερο στη μόνη υπαρκτή και ασφαλή εθνική στρατηγική».

«Τελείωσαν τα ψέματα και δεν έχει νόημα το κυνήγι μαγισσών. Ήρθε η ώρα της αλήθειας» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Πολύ κακή υπηρεσία στη χώρα και τον εαυτό της προσφέρει η κυβέρνηση καθοδηγώντας συνεχείς δημοσιογραφικές και πολιτικές επιθέσεις κατά του Διοικητή της ΤτΕ, εν μέσω - υποτίθεται - μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης με την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Η ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας είναι βασικός κανόνας της οικονομικής διακυβέρνησης της Ευρωζώνης και η ανεξαρτησία αυτή επιβάλλει σε όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να συνυπάρχουν με διοικητές κεντρικών τραπεζών διορισμένους από προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αντί να ανοίγει διαρκώς θεσμικά μέτωπα η κυβέρνηση, ας σκεφτεί επιτέλους κινήσεις που θα διευκολύνουν τη συστράτευση γύρω από τη μόνη υπαρκτή και ασφαλή εθνική στρατηγική, στην οποία ελπίζουμε να προσχωρήσει το ταχύτερο για να αποφευχθεί περαιτέρω βλάβη της εθνικής οικονομίας.

Τελείωσαν τα ψέματα και δεν έχει νόημα το κυνήγι μαγισσών. Ήρθε η ��ρα της αλήθειας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top