ΧΑΜΟΣ με υποψήφια αντιπρόεδρο του ΕΦΕΤ και τις απόψεις της στο Facebook

Αντίδραση από Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ

ΧΑΜΟΣ με υποψήφια αντιπρόεδρο του ΕΦΕΤ και τις απόψεις της στο Facebook

​Την έντονη αντίδραση βουλευτών του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η πρόταση της κυβέρνησης για την τοποθέτηση της κας Φ. Αθανασοπούλου στην θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ.

Ο λόγος; Οι απόψεις της, όπως δημοσιεύονται σε άρθρα και αναρτήσεις της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Οι βουλευτές του Ποταμιού, Σ. Δανέλλης και Γ. Αμυράς και του ΠΑΣΟΚ, Γ. Δριβελέγκας και Ο. Κωνσταντινόπουλος ζήτησαν από τον αρμόδιο υπουργό, Ε. Αποστόλου να αποσύρει την υποψηφιότητα της κας Αθανασοπούλου, υποστηρίζοντας ότι με τα άρθρα της προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για τις θέσεις της.

Κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων κατέθεσαν έγγραφα με απόψεις και άρθρα της κ. Αθανασοπούλου.

Ενδεικτικά μερικές από τις απόψεις της, όπως καταγράφονται σε κείμενα που κατέθεσαν οι βουλευτές αναφέρουν:

- «μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!» παραπέμπει τους «ακολούθους» της στο Facebook σε σχετικά άρθρα
- «και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ. εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…»
- «Σας χρειαζόμαστε εδώ………» έγραψε στoν λογαριασμό της στο Facebook αναφερόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα που ανήρτησε φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια»
- «Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!

Επίσης, οι συγκεκριμένοι βουλευτές εξέφρασαν τις διαφωνίες του και για τις απόψεις της κας Αθανασοπούλου σχετικά με την πολιτική επί των τροφίμων, καθώς, όπως επικαλούνται, σε άρθρο της επιχειρεί να αποδομήσει τον Κώδικα Τροφίμων που έχει υιοθετήσει η ΕΕ.

Ο κ. Δριβελέγκας μάλιστα, απευθυνόμενος στον υπουργό, τον κάλεσε να ξεκαθαρίσει αν συμφωνε�� με την άποψή της ότι ο «κώδικας αυτός είναι σχέδιο της διεθνούς σιωνιστικής ομάδας για να ελέγξουν την κοινωνία» και τόνισε ότι την κα Αθανασοπούλου την επέβαλαν οι ΑΝΕΛ.

Τελικά, μετά από τις έντονες αντιδράσεις, η κα Αθανασοπούλου απέσυρε την υποψηφιότητά της, τονίζοντας ότι δεν περίμενε ότι θα κριθεί για όσα γράφει στο Facebook και όχι για το βιογραφικό της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top