Βενιζέλος στο STAR: Να μας αφήσει ήσυχος ο Παπανδρέου-Δεν τον θέλουμε στο συνέδριο

"Ρωτήστε τους φίλους και τους συνεργάτες του, ποιος τον έριξε από την κυβέρνηση"

Βενιζέλος στο STAR: Να μας αφήσει ήσυχος ο Παπανδρέου-Δεν τον θέλουμε στο συνέδριο

​Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ηγεσία ανεξάρτητα από το βαθμό ευθύνης του, για να ανανεωθεί και να ξαναβρεί τον εαυτό της η παράταξη... και να βοηθήσει τη Δημοκρατία να λειτουργεί κανονικά, ανακοίνωσε ο Ε.Βενιζέλος στο Star Channel και στην εκπομπή «στον ενικό».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε το παράπονο του πως αν και δεν είναι στέλεχος του κομματικού σωλήνα και μπήκε σχετικά αργά στο κόμμα, έφτασε σε σημείο να απολογείται για όλα όσα έγιναν στο παρελθόν.

Ξεκαθάρισε ότι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα είναι ανοικτό, «διαμπερές» και δεν θα γίνουν «κόλπα», τονίζοντας πάντως ότι ο κύριος Παπανδρέου είναι ανεπιθύμητος .

«Απλοί άνθρωποι που ψήφισαν τον κ. Παπανδρέου και το ΚΙΔΗΣΟ, ακόμα και υποψήφιοι, είναι ευπρόσδεκτοι. Ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου και μικρός αριθμός στελεχών του σκληρού πυρήνα που προσέβαλε το ΠΑΣΟΚ και ανέκοψε την πορεία του να είναι τρίτο κόμμα, είναι καλύτερα να μας αφήσουν ήσυχους» είπε με νόημα ο κ.Βενιζέλος, απευθύνοντας πρόσκληση σε ανθρώπους που δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ.

Διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται θέμα κόντρας με τον κ. Παπανδρέου, ενώ απαντώντας σε όσους λένε πως εκείνος ανέτρεψε τον πρώην πρωθυπουργό, είπε με νόημα «ποιοι έριξαν τον Παπανδρέου; να ρωτήσετε τους βουλευτές του, τους φίλους του, τους συνεργάτες του. Να ρωτήσετε αυτούς που καταψήφισαν την κυβέρνηση του, ενώ τους είχε αναδείξει σε κορυφαία στελέχη. Ρωτήστε την κα Σακοράφα, την κα Κατσέλη, τον κ.Κουρουμπλή, τον κ.Βουδούρη. Ρωτήστε όλους αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο κύριος Παπανδρέου είχε παραιτηθεί πολύ πριν, μόνος του στον κύριο Σαμαρά, αρχές Ιουνίου του 2011» τόνισε ο κ.Βενιζέλος.

ΒΙΝΤΕΟ STAR
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top