Επίθεση από ΝΔ σε κυβέρνηση για το δημοψήφισμα

Βέλη και από Ποτάμι-ΚΚΕ

Επίθεση από ΝΔ σε κυβέρνηση για το δημοψήφισμα
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κώστας Καραγκούνης, τονίζοντας ότι ένα δημοψήφισμα θα οδηγούσε σε ακόμη μεγαλύτερα αδιέξοδα.

«Η κυβέρνηση φέρνει την Ελλάδα σε όλο και χειρότερη διαπραγματευτική θέση. Έφτασε στο σημείο να παρακαλάει για ένα νεύμα από το Eurogroup. Και μπροστά στα αδιέξοδα που δημιούργησε απειλεί με δημοψήφισμα, ως υπεκφυγή για τη δική τους ανεπάρκεια. Δημοψήφισμα που, αν γίνει, θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερα αδιέξοδα» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Για «επιλογή των δειλών» έκανε, εξάλλου, λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Είναι η επιλογή των δειλών και αυτών που θέλουν να κυβερνούν, να έχουν όλα τα προνόμια του “κυβερνάω” αλλά να μην παίρνουν την ευθύνη της απόφασης» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο Focus Radio.

«Ενώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει τη νέα συμφωνία-μνημόνιο, με ψευτολεονταρισμούς της τελευταίας στιγμής και με δηλώσεις για πιθανό δημοψήφισμα, προσπαθεί να πλασάρει στον λαό τα νέα σκληρά μέτρα ως επιτυχία της διαπραγμάτευσης και να τον κάνει συνένοχο στα αντιλαϊκά σχέδια» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις διαπραγματεύσεις.

Τέλος, και η Χρυσή Αυγή επιτέθηκε στην κυβέρνηση, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι «από τα νταούλια όπου θα χόρευαν τις αγορές, σήμερα ο Τσίπρας ικετεύει για έναν καλό λόγο τους διεθνείς τοκογλύφους, έχοντας αθετήσει όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top