Η απάντηση Σακελλαρίδη για το «mail Στουρνάρα»

«Η ΤτΕ μπορεί να δίνει στοιχεία αλλά όχι με τρόπο πολιτικά χρωματισμένο»

Τη θέση της κυβέρνησης, ότι την ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος οφείλει να την υπερασπίζεται η ίδια, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση έμεινε ικανοποιημένη από τις εξηγήσεις που έδωσε η πλευρά του κ. Στουρνάρα​, όσον αφορά στο ζήτημα που προέκυψε με βάση σχετικό δημοσίευμα το Σάββατο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είναι ζήτημα της ΤτΕ να υπερασπιστεί την ανεξαρτησία και την αξιοπιστία της».

Ο ίδιος, τόνισε ότι η ΤτΕ μπορεί να δίνει στοιχεία αλλά όχι με τρόπο πολιτικά χρωματισμένο και πρόσθεσε: «Εμείς αυτό που θέλουμε και επιδιώκουμε -και στην πράξη και με συναντήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα μεταξύ κυβερνητικών στελεχών με τον κ. Στουρνάρα-, είν��ι μια σχέση που να σέβεται την ανεξαρτησία της ΤτΕ, αλλά παράλληλα να προωθεί τα συμφέροντα της ελληνικής οικονομίας και τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top