Το «καρφί» του Αντώναρου στο Facebook για τη διαφορά Μίλιμπαντ και Σαμαρά!

Υπενθύμισε και την στάση του Καραμανλή στις 4/10/2009

Το «καρφί»  του Αντώναρου στο Facebook για τη διαφορά Μίλιμπαντ  και Σαμαρά!
Με ένα «καρφί» από τα... λίγα σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος στο Facebook την διαφορά μεταξύ του αρχηγού των Εργατικών Μίλιμπαντ και του προέδρου της ΝΔ Σαμαρά, μετά από ένα ατυχές εκλογικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, υπενθυμίζει «με νόημα» την στάση που κράτησε ο Κώστας Καραμανλής αμέσως μετά τις εκλογές του 2009.

antonaros milibad .jpg



Ο Ε. Αντώναρος έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«4 Οκτωβρίου 2009. Κυριακή βράδυ εκλογών στα ιστορικά γραφεία της Νέας Δημοκρατιας στη Ρηγίλλης. Τα αποτελέσματα έχουν γίνει πια γνωστά. Η ήττα μεγάλη.

Στο γραφείο του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος Κώστα Καραμανλή έχουμε μείνει τρία τέσσερα άτομα. Η ατμόσφαιρα βαριά.

Ένας υπουργός που κάθεται δίπλα μου ψιθυρίζει στο αυτί: "Πες του να μεινει". "Δεν θα του πω τίποτε" , του απαντώ. " Ο Καραμανλής έχει πάρει τις αποφάσεις του."

Μια ώρα μετά ο απερχόμενος πρωθυπουργός εμφανίζεται στο Ζάππειο, αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας, ανακοινώνει την παραίτησή του και δρομολογεί αμέσως τη διαδικασία για την εκλογή διαδόχου στην ηγεσία του κόμματος.

Γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά σήμερα;

Μα γιατί μόλις διάβασα στο διαδίκτυο ότι παραιτήθηκε ο αρχηγός των Εργατικών Μίλιμπαντ που έχασε τις χθεσινές εκλογές στη Βρετανία.
Χωρίς φυσικά να του το ζητήσει κανείς. Έκανε απλά το αυτονόητο».

Φυσικά, όλοι αντιλαμβάνονται τι εννοεί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top