Κ. Καραγκούνης: «Το φιάσκο στοιχίζει πανάκριβα στην ελληνική οικονομία»

Επίθεση για τις δηλώσεις Τσακαλώτου

Κ. Καραγκούνης: «Το φιάσκο στοιχίζει πανάκριβα στην ελληνική οικονομία»

​Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ε. Τσακαλώτου, ότι η κυβέρνηση δεν ήταν έτοιμη και δεν είχε ιδέες για την διαπραγμάτευση.

«Ο κ. Τσακαλώτος παραδέχτηκε ότι η λεγόμενη "περήφανη διαπραγμάτευση" ήταν φιάσκο. Δίκιο είχε. Εκείνο που δεν είπε, όμως, είναι ότι αυτό το φιάσκο στοιχίζει πανάκριβα στην ελληνική οικονομία και στον Έλληνα φορολογούμενο», δήλωσε ο κ. Καραγκούνης και πρόσθεσε:

«Και έχουν το θράσος να μιλάνε για κόκκινες γραμμές, όταν προαναγγέλλουν πρωτοφανείς φοροεπιδρομές και νέο μνημόνιο. Αυτή την πολιτική θα την πληρώσουν οι ίδιοι και όχι ο ελληνι��ός λαός».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Τσακαλώτος είχε δηλώσει:

«Νομίζω ότι αυτοί που λένε ότι υπήρχε καθυστέρηση γιατί δεν είμαστε έτοιμοι, δεν είχαμε ιδέες, δεν είχαμε προτάσεις συγκεκριμένες νομίζω ότι σε ό,τι λένε υπάρχει μια βάση αλήθειας».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «όταν μια καινούρια κυβέρνηση έρχεται στην εξουσία, ιδιαίτερα όταν ήτανε εκτός εντελώς του πολιτικού συστήματος, ότι έχει και μια έλλειψη και τεχνογνωσίας και διοικητική βοήθεια δεν έχει και τεχνοκρατική βοήθεια δεν έχει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top