Κεφαλογιάννη: Η προσέλκυση επενδύσεων το σημερινό στοίχημα

"Δεν μπορεί η Ελλάδα να ζει για πάντα με τις δόσεις" τόνισε

Κεφαλογιάννη: Η προσέλκυση επενδύσεων το σημερινό στοίχημα

​Η προσέλκυση επενδύσεων είναι το σημερινό στοίχημα για την χώρα μας, σύμφωνα με την πρώην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Πρέπει να επενδύσουμε στην καινοτομία και να αναπτύξουμε την ανταγωνιστικότητα μας» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα του πρώτου επιχειρηματικού συνεδρίου της Ναυτεμπορικής.

Σύμφωνα με την βουλευτή της ΝΔ, η ανεπάρκεια επενδύσεων οδήγησε την εθνική μας οικονομία σε καθίζηση, δημιουργώντας μακροπρόθεσμα πρόβλημα ��αι στην ανταγωνιστικότητα.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να ζει για πάντα με τις δόσεις, πρέπει να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο της απραξίας, να εκπονήσει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ανασυγκρότησης» τόνισε.

Αναφερόμενη στις μεταρρυθμίσεις που υλοποίησε ως υπουργός Τουρισμού, η κα Κεφαλογιάννη εξήγησε πως είχαν αναληφθεί πρωτοβουλίες για την προβολή νεοφυών εταιρειών με καινοτόμες ιδέες, υπηρεσίες και προϊόντα, με σκοπό την προσέλκυση και ενεργό συμμετοχή δυνητικών επενδυτών. Επίσης είχαν γίνει ενέργειες για τη δημιουργία και συντήρηση μιας βάσης δεδομένων υποστήριξης νέων επιχειρηματιών με χρήσιμες πληροφορίες σε διάφορα επίπεδα, κανονιστικό, νομοθετικό, οικονομικό, τεχνικό, διαχείρισης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top