Καμμένος: Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οπο��αδήποτε πρόκληση

Δήλωση για την άσκηση «Πυρπολητής»

Καμμένος: Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση
Την πλήρη ικανοποίησή του από τα αποτελέσματα της άσκησης ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος παρακολούθησε τις φάσεις της άσκησης που διεξήχθησαν σε νησιά του κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου.

Η άσκηση περιελάμβανε τη διεξαγωγή επιχειρήσεων Αποτροπής, Εξασφάλισης αεροδρομίων νησιών του Ανατολικού και Κεντρικού Αιγαίου και Εξασφάλισης της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Οι επιχειρήσεις διεξήχθησαν με αεροκίνητες και αεροαποβατικές ενέργειες, ανάπτυξη τμημάτων ειδικών επιχειρήσεων των Κλάδων των ΕΔ, συνέργεια με τοπικές δυνάμεις αμέσου επεμβάσεως και ενεργοποίηση αεροπορικών δυνάμεων.

"Σήμερα αποδείξαμε, για μία ακόμα φορά, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ανεξαρτήτως της δημοσιονομικής κρίσης, έχουν υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό και προασπίζουν με επιτυχία την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Είμαστε έτοιμοι για τον πόλεμο, για να διασφαλίσουμε την ειρήνη, γιατί η ειρήνη διασφαλίζεται μόνο όταν είσαι απόλυτα έτοιμος να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε πρόκληση", δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top