Με τον Σόιμπλε θα συναντηθεί πριν το Eurogroup o Βαρουφάκης

Βγαίνει από τον «πάγο» ο ΥΠΟΙΚ ;

Με τον Σόιμπλε θα συναντηθεί πριν το Eurogroup o Βαρουφάκης
Με τον Έλληνα ομόλογό του Γ. Βαρουφάκη, θα συναντηθεί τη Δευτέρα, πριν από την έναρξη των εργασιών του Eurogroup, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε, όπως δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με το Reuters.

Πάντως ο κ. Σόιμπλε δήλωσε επίσης ότι δεν διατηρεί υψηλές προσδοκίες για το Eurogroup της Δευτέρας, αλλά αναγνώρισε ότι η ατμόσφαιρα στις συνομιλίες είναι πλέον «κάπως καλύτερη».

Σχετικά με το ενδεχόμενο βοήθειας στην Ελλάδα από την Ρωσία, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ανέφερε αυτό θα είναι θετικό, αλλά πρόσθεσε ότι δεν επαρκεί για τις ανάγκες της Ελλάδας.

Η νέα συνάντηση του Έλληνα ΥΠΟΙΚ πάντως με τον Σόιμπλε, σε συνδυασμό με την δραστηριοποίησή του τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό, αποτελεί ένδειξη κατά ορισμένους πολιτικούς αναλυτές στην Ελλάδα ότι ενδέχεται να βγαίνει από τον «πάγο» στον οποίο είχε μπει από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το Eurogroup στη Ρίγα και την κατακραυγή εναντίον του για την στάση του στη συγκεκριμένη σύνοδο. Γεγονός βέβαια που μένει να αποδειχθεί αν είναι συγκυριακό ή όχι…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top