Πανούσης για Διαμαντόπουλο: πρέπει να βρεθεί λύση με τον "τρελό του χωριού"!

Επίθεση και σε Παρασκευόπουλο για την κατάσταση στις φυλακές

Πανούσης για Διαμαντόπουλο: πρέπει να βρεθεί λύση με τον "τρελό του χωριού"!

Σήκωσε το "γάντι" ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης ύστερα από τις εις βάρος του δηλώσεις τις τελευταίες ημέρες (αλλά και όχι μόνο) από στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν πρόκειται να αυτολογοκριθώ ποτέ», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, απαντώντας στις έντονες επικρίσεις που δέχθηκε για τη δήλωσή του σχετικά με τον 27χρονο παιδοκτόνο της μικρής Άννυ και το ενδεχόμενο να δολοφονηθεί μέσα στις φυλακές. «Με λιντσάρουν, αλλά η σύγκρουση αυτή θα τελειώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

«Στις 100 μέρες που βρίσκομαι εδώ έχω στο πλευρό μου την κοινωνία, την επιστήμη, τη λογική και τον πρωθυπουργό. Απέναντί μου έχω τους φανατικούς και σε αυτούς αφιερώνω τα πεπραγμένα των 100 ημερών» τόνισε ο κ. Πανούσης, στέλνοντας μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση.

Ο κ. Πανούσης διερωτήθηκε επίσης για το τι κάνει η πολιτεία για τις φυλακές, σε μία προφανή αιχμή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλο, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς που του ά��κησαν κριτική και δήλωσε για τους «επαγγελματίες υπερασπιστές δικαιωμάτων», ότι «είναι πολύ καλά αυτά που κάνουν, αλλά δικαιώματα έχουν και οι άλλοι στη διαφωνία».
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις που έγιναν εις βάρος του, ανέφερε και πάλι αιχμηρά, με αποδέκτη τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλο, με τον οποίο ήρθε και πάλι πρόσφατα σε σύγκρουση: «Τον τρελό του χωριού δεν μπορείς να τον εκλογικεύσεις, όταν, όμως, αυτά παίρνουν πολιτική διάσταση πρέπει να βρεθεί τρόπος να το λύσεις. Στη δημοκρατία ο τρόπος είναι γνωστός. Αυτά με κάποιον τρόπο πρέπει να λυθούν»!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top