Τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ υποδέχθηκε στο Μαξίμου ο Α. Τσίπρας

«Από τον αγώνα σας αντλώ δύναμη για τη διαπραγμάτευση», τους είπε

Τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ υποδέχθηκε στο Μαξίμου ο Α. Τσίπρας

​Φορώντας τα χαρακτηριστικά κόκκινα, πλαστικά τους γάντια και κάνοντας το σήμα της νίκης έφτασαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου οι πρώην απολυμένες και νυν επαναπροσληφθείσες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

2289805.jpg

Τις καθαρίστριες υποδέχθηκε στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ο πρωθυπουργός είπε στις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ ότι εκτιμά τον αγώνα τους, τονίζοντας ότι από αυτόν αντλεί δύναμη για την σκληρή διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη με τους δανειστές της Ελλάδας.

2289803.jpg

«Δεν πρέπει να ευχαριστείτε εσείς εμάς. Εμείς πρέπει να ευχαριστήσουμε εσάς γιατί σε δύσκολες στιγμές δώσατε ένα παράδειγμα αυταπάρνησης και αγώνα. Και πρέπει να σας εκμυστηρευτώ και κάτι ακόμα… ακόμα και στη συνάντησή μου με την Καγκελάριο, χωρίς να αναφερθώ εγώ σ’ εσάς, αναφέρθηκε εκείνη σ’ εσάς και είπε ότι ήταν άδικο αυτό που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση. Σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι όταν ένας αγώνας είναι δίκαιος να μπορεί να ξεπεράσει τα σύνορα. Εμείς σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή ότι όπως ήσασταν εσείς τα προηγούμενα δύο χρόνια, σε ίδιες δύσκολες συνθήκες είναι εκατομμύρια πολίτες. Το μυαλό μας είναι σ’ αυτούς και το παράδειγμά σας τους δίνει δύναμη», είπε ο κ. Τσίπρας.

2289813.jpg

Το ραντεβού κλείστηκε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και αφορμή ήταν η ψήφιση του νομοσχεδίου που προβλέπει την ε��αναπρόσληψη όλων των απολυμένων και διαθέσιμων καθαριστριών.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top