Ξουλίδου: Θα παραιτηθώ αν παραβιαστούν οι κόκκινες γραμμές χωρίς να ρωτηθούμε

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω κάτι που επί 2,5 χρόνια φώναζα ότι ήταν υφεσιακό»

Ξεκάθαρη θέση πως δεν πρόκειται να ψηφίσει υφεσιακά μέτρα πήρε η Σταυρούλα Ξουλίδου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
«Σαν Ανεξάρτητοι Ελληνες στηρίζουμε αυτή την κυβέρνηση γιατί συγκλίναμε στα περισσότερα σημεία στην πολιτική που θέλαμε να κάνουμε μετά μνημονίου. Αν οι κόκκινες γραμμές παραβιαστούν και δεν ερωτηθούμε ή δεν είμαστε σύμφωνοι σε αυτά που είπαμε προεκλογικά, εγώ ως Ξουλίδου δηλώνω ότι θα παραιτηθώ. Ας βγουν όλοι λοιπόν οι βουλευτές της κυβέρνησης να το πουν αν έχουν το θάρρος. Εγώ δεν θα ψηφίσω τέτοια νέα μέτρα» δήλωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσω με κάτι που φώναζα 2,5 πριν ότι ήταν η θηλιά και σφίγγει το λαό» πρόσθεσε η ίδια και κατέληξε: «Δεν μπορώ να συναινέσω σε οτιδήποτε θα είναι υφεσιακό, θα είναι μέτρο λιτότητας, θα είναι μέτρο ενάντια του λαού. Αν κληθώ να ψηφίσω κάτι που δεν συμφωνώ συνειδησιακά, γιατί είμαστε ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου υπεύθυνοι για τη συνείδησή μας, εγώ δεν θα ψηφίσω».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top