ΠΟΤΑΜΙ στην κυβέρνηση: Ανεβάστε ταχύτητες και ενημερώστε μας για την διαπραγμάτευση

"Να παραμερίσει ο Πρωθυπουργός τα επικοινωνιακά παιχνίδια"

​Το «ΠΟΤΑΜΙ» καλεί την κυβέρνηση να επιταχύνει, ώστε να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, ασκώντας πάντως κριτική για τους χειρισμούς των τελευταίων ημερών.

«Να παραμερίσει ο πρωθυπουργός τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να ενημερώσει τη Βουλή, τα κόμματα και τον ελληνικό λαό για τις τελικές θέσεις της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση» επισημαίνει στην ανακοίνωση του, το κόμμα του Σ.Θεοδωράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κινήματος:

«Xθες τα κυβερνητικά non paper μιλούσαν για ρήξη. Σήμερα η επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο το πρωθυπουργού μιλάει για πρόοδο και εποικοδομητικές συνομιλίες.

Ενώ με διαρροές μιλούσαν για συνολικό πακέτο τώρα στην επίσημη ανακοίνωση γίνεται λόγος για επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Οι συνομιλίες όπως αναφέρεται αφορούν τα δύο θέματα αγκάθια: ασφαλιστικό και εργασιακό για τα οποία υπάρχει πλήρης άγνοια για τις κυβερνητικές θέσεις αφού μέχρι σήμερα αποτελούσαν “κόκκινες γραμμές”.

Έστω και έτσι όμως το Ποτάμι καλεί την κυβέρνηση να επιταχύνει. Να παραμερίσει ο πρωθυπουργός τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να ενημερώσει τη Βουλή, τα κόμματα και τον ελληνικό λαό για τις τελικές θέσεις της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top