Μπακογιάννη: Θα υπάρξει συμφωνία, απίθανο ένας 40άρης πρωθυπουργός να μας χρεοκοπήσει

Κάλεσε τον Τσίπρα να πει την αλήθεια, εξαπολύοντας επίθεση στην Κωνσταντοπούλου

Μπακογιάννη: Θα υπάρξει συμφωνία, απίθανο ένας 40άρης πρωθυπουργός να μας χρεοκοπήσει

​Αισιόδοξη πως θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών εμφανίστηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.

«Εξακολουθώ και πιστεύω ότι θα επικρατήσει σωφροσύνη. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μια κυβέρνηση με έναν πρωθυπουργό 40 ετών θα αναλάβει την βαρύτατη ιστορική ευθύνη να χρεοκοπήσει τη χώρα. Εκτιμώ ότι θα υπάρξει μια οριστική λύση του προβλήματος και θα υπογραφεί μια συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της κυβέρνησης, η κα Μπακογιάννη τόνισε πως αυτές τις 100 μέρες «τα οικονομικά στοιχεία της χώρας επιβαρύνθηκαν πολύ. Η Ελλάδα από μια δειλή ανάπτυξη έχει περάσει πάλι στην ύφεση», εκτιμώντας πως όλα αυτά θα αναγκάσουν την κυβέρνηση να πάρει πιο επιβαρυντικά μέτρα.

«Ας σταματήσουμε να λέμε αηδίες στον ελληνικό λαό και ας καταλάβουμε ότι αν δεν υπάρξει τώρα, μα τώρα, συμφωνία το κόστος είναι πια, κάθε ώρα μεγαλύτερο» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την βουλευτή της ΝΔ, «θα έπρεπε να υπάρξει σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να τοποθετηθεί καθένας από τους πολιτικούς αρχηγούς, έστω και για τα πρακτικά, έστω και για την ιστορία. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πει καθαρά ότι "εγώ αυτά, τα οποία υποσχέθηκα στον ελληνικό λαό, ήταν εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας”»

«Αυτό οφείλει να κάνει και να μην κρύβεται πίσω από διάφορες δηλώσεις του στυλ, "κάνω ένα δημοψήφισμα και μετά θα πω στον λαό ότ�� φταις εσύ που ψήφισες έτσι ή αλλιώς". Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Όταν είσαι ηγέτης, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου, αλλιώς δεν σε ψηφίζει ο κόσμος και κάθεσαι σπίτι σου» πρόσθεσε.

H κα Μπακογιάννη εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της προέδρου της Βουλής κας Ζ.Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας την ότι «φέρεται με περίσσια αλαζονεία λες και είναι η πάπισσα Ιωάννα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top