Εγκατέλειψε τον Σπηλιωτόπουλο η δημοτική του παράταξη!

«Κάνατε πραξικόπημα, παραδώστε τις έδρες» απαντά ο Άρης

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης χωρίς μέλη είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος!

Σε επιστολή τους προς τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νέλλυ Παπαχελά, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Τεντόμας, Θανάσης Πλεύρης, Δημήτρης Κωνσταντάρας και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Ξυδέας, Σπύρος Αθανασάκης, Γιώργος Ρωμανέας και Ροδομαρία Δομάζου δηλώνουν ότι αποχωρούν από την παράταξη «Αθήνα Μπορείς», αφήνοντας αιχμές για τον κ. Σπηλιωτόπουλο.

Στην επιστολή χαρακτηρίζουν τον επικεφαλής της παράταξης «συνήθως απών», τον κατηγορούν ότι ουδέποτε συγκάλεσε συνεδρίαση, ενώ κάνουν λόγο για «ιδιοκτησιακή» αντίληψη από τον κ. Σπηλιωτόπουλο, λέγοντας ότι εκδίδει δελτία τύπου και ανακοινώσεις χωρίς να το συζητήσει μαζί τους αλλά και χωρίς να τους ενημερώσει.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος απάντησε με αιχμηρή ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «πραξικόπημα έναντι της δημοκρατικά εκλεγμένης παράταξης» και καλεί τα (πρώην) μέλη της να παραδώσουν τις έδρες τους.

Παράλληλα, αφήνει αιχμές για «βιαστική, μυστική και νυχτερινή σύναξη» και για καθοδηγούμενη απόφαση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top