Ν. Παρασκευόπουλος: «Έχουμε λάβει μέτρα για να μην ασκηθεί βία στον πατέρα της Άννυ»

Σε ετοιμότητα ολόκληρος ο μηχανισμός για την μεταφορά του στις φυλακές Κέρκυρας

​Διαβεβαιώσεις ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην ασκηθεί βία εναντίον του 27χρονου πατέρα της Άννυ έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Οι φύλακες και όλος ο μηχανισμός του σωφρονιστικού συστήματος είχε κινητοποιηθεί για να δείξει ιδιαίτερη προσοχή και να προλάβει τέτοια βίαια μέτρα μέσα στους κόλπους του σωφρονιστικού συστήματος από την πρώτη στιγμή και ήδη πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση έχουν ληφθεί μέτρα για την αποφυγή οποιασδήποτε βίας σε αυτό τον άνθρωπο. Οπωσδήποτε κάποια στιγμή χρειάζεται και η απομόνωση αλλά δεν μπορώ να σας πω τα μέτρα αναλυτικότερα», είπε και πρόσθεσε:

«Όσο κανείς εξοικειώνεται με την ιδέα ότι στον κόσμο μας υπάρχει η βαρβαρότητα, η αγριότητα, τόσο πιο πιθανό είναι αύριο μεθαύριο να έχουμε ένα ρεφλέξ που να θυμίζει τέτοιες πράξεις. Θέλω να πω ότι όσο λιγότερο θυμίζουμε την αγριότητα και ότι αυτή βρίσκεται μέσα στον κόσμο μας και στην κουλτούρα μας, τόσο πιο εύκολο είναι να κάνουμε πρόληψη απέναντι σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top