Αποχώρησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την συζήτηση στη Βουλή

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «βροχή» τροπολογιών

Αποχώρησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (το οποίο έκανε πρώτο την αρχή) από την συζήτηση του νομοσχεδίου για την Δημόσια Διοίκηση στη Βουλή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποδοχή από τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο... 25 τροπολογιών (16 βουλευτικών τροπολογιών και 9 υπουργικών)!

Το Ποτάμι ζήτησε από την πλευρά του ονομαστική ψηφοφορία για 13 βουλευτικές τροπολογίες, για την υπουργική τροπολογία για την «Διαύγεια» και για την τροπολογία που αφορά την επένδυση των διαθεσίμων των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδας.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατηγόρησαν την κυβέρνηση για «κομματικό κράτος» για να απαντήσει εκ μέρους της κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από το οι θύτες, που δημιούργησαν το πελατειακό κράτος του παλαιοκομματισμού, να κατηγορούν τα θύματά τους, που τους κατέστησαν όμηρους, για το θεσμικό αίσχος που δημιούργησαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top