Πανούσης: Νομίζω πως σύντομα θα έχουμε το θάνατο του πατέρα της Άννυς

«Συνήθως αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού»

«Δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλώ μάλλον που ήταν και παιδί του –δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο. Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχει τίποτα να πεις» ανέφερε ο Γιάννης Πανούσης μιλώντας στον Real FM για το έγκλημα με τη μικρή Άννυ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέβλεψε ότι ο δράστης σύντομα δεν θα βρίσκεται στη ζωή: «Ο ίδιος αν μπορέσει να πει κάτι… Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό».

«Κοιτάξτε, όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου, και όλα αυτά, με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες… Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι’ αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο και του δράστη» κατέληξε ο κ. Πανούσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top