Σκληρή επίθεση Καρχιμάκη σε Βενιζέλο: Εσύ είσαι ο υπεύθυνος για όλα τα δεινά της χώρας!

«Υπονόμευσες την κυβέρνηση Παπανδρέου και μαζί με αυτήν τη χώρα»

Σκληρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο Μιχαλής Καρχιμάκης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως τον «βασικό υπαίτιο για όλα τα δεινά της χώρας και του χώρου».

«Εάν, δεν υπονόμευες την εσωτερική πολιτική συνοχή του ΠΑΣΟΚ θα είχαμε και πολιτικό ορίζοντα και πολιτική ισχύ, όπως συνηθίζεις να λες για τους άλλους, και η χώρα θα ήταν διαφορετικά, κ. Βενιζελο. Μην διαμαρτύρεσαι και μην κλαίγεσαι, λοιπόν. Είσαι ο βασικός υπαίτιος για όλα τα δεινά και της χώρας και του χώρου» τονίζει -μεταξύ άλλων- το στέλεχος του Κινήματος.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καρχιμάκη:

«Εάν, δεν υπονόμευες την εσωτερική πολιτική συνοχή του ΠΑΣΟΚ θα είχαμε και πολιτικό ορίζοντα και πολιτική ισχύ, όπως συνηθίζεις να λες για τους άλλους, και η χώρα θα ήταν διαφορετικά, κ.Βενιζελο.

Διαβάζω τις επιθετικές δηλώσεις του Βενιζέλου κατά του Τσίπρα, αποδίδοντας σε αυτόν την κατηγορία της διαρκούς υπονόμευσης, σε δηλώσεις του στην Real.

Αν είχαμε λέει ο κ. Βενιζέλος πολιτική ισχύ και πολιτικό ορίζοντα θα είχαμε κλείσει συμφωνία.

Υπάρχει όμως μια διαφορά… υπερασπίζεσαι μόνο τη δεξιά κυβέρνηση Σαμαρά και σταθερά δεν αναφέρεσαι καν στην προηγούμενη περίοδο 2010-2011 που τα δεδομένα ήταν πιο κρίσιμα και γίνονταν τα χειρότερα,εναντίον της κυβέρνησης Παπανδρεου, που είχε παραλάβει στα χέρια της μια πρωτόγνωρη κρίση.

Αλλά η ουσιώδης διάφορα για την περίοδο εκείνη εστιάζεται στο εξής.

Εάν δεν υπονόμευες με την παρέα σου την εσωτερική πολιτική συνοχή της κυβέρνησης Παπανδρέου του 44% και γινόταν οι εκλογές τον Οκτώβρη του 2013, και ορίζοντα θα είχαμε και πολιτική ισχύ, και η χώρα θα βρισκόταν σε άλλο επίπεδο σήμερα.

Ο Τσίπρας, λοιπόν έκανε την δουλειά του, όπως αυτός θεωρούσε ότι τον βοηθούσε πολιτικά και με τις γνωστές συνέπειες… για την χώρα.

Εσύ όμως γιατί δεν έκανες την δική σου δουλειά; Η μάλλον έκανες την κακώς νοούμενη δική σου δουλειά και τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά.

Υπονομεύοντας τον πολιτικό σου χώρο και την κυβέρνηση Παπανδρεου του 44% μετερχόμενος με την συμβολή σου την πιο επώδυνη θεσμική εκτροπή ανατρέποντας τον νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό, υπονόμευες και την χώρα.

Μην διαμαρτύρεσαι και μην κλαίγεσαι, λοιπόν. Είσαι ο βασικός υπαίτιος για όλα τα δεινά και της χώρας και του χώρου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top