Στην… ΑΝΕΡΓΙΑ πρώην υπουργός: Αναζητά εργασία στο διαδίκτυο και στέλνει βιογραφικά

Δεν επανεξελέγη βουλευτής και ερευνά τα επόμενα βήματά του

Στην… ΑΝΕΡΓΙΑ πρώην υπουργός: Αναζητά εργασία στο διαδίκτυο και στέλνει βιογραφικά

​Στην ανεργία βρέθηκε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, Α. Ντινόπουλος, αφού δεν επανεξελέγη βουλευτής και πλέον βρίσκεται κι αυτός, όπως και περίπου 1,5 εκατομμύριο άνεργοι σε αναζήτηση εργασίας.

Έτσι λοιπόν ανήρτησε το πλούσιο βιογραφικό του σε γνωστή ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας, στην οποία τονίζει τις σπουδές του στη Νομική, τη θητεία του στη δημοσιογραφία, τις γλώσσες που μιλά, αλλά και την μακρόχρονη θητεία του σε δημόσια αξιώματα, όπως αυτά του δημάρχου, του βουλευτή και του υπουργού.

ntinopoulos.jpg

Ο κ. Ντινόπουλος αναφέρει στο βιογραφικό του ότι αναζητά εργασία και δηλώνει ότι είναι πρόθυμος να μετεγκατασταθεί και στο εξωτερικό.

Ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έβγαλε μάλιστα και ανακοίνωση, με την οποία επιβεβαίωσε ότι μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αναζητά εργασία σε διεθνείς ιστότοπους.

2270065.jpg

«Το αυτονόητο στην πολιτική έγινε είδηση. Ότι, δηλαδή, ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει. Γιατί πώς αλλιώς θα ζήσει; Αναλυτικά βιογραφικά μου υπάρχουν, λοιπόν, σε πολλούς διεθνείς ιστότοπους. Γιατί επιλογή μου, τώρα, είναι η δουλειά. Μέχρι τις επόμενες εκλογές», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ντινόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top