Υπέρ του δημοψηφίσματο�� και ο Κορωνάκης

«Η κυβέρνηση δουλεύει σκληρά στο πεδίο της διαπραγμάτευσης»

Υπέρ του δημοψηφίσματος και ο Κορωνάκης
Υπέρ της διενέργειας δημοψηφίσματος «εάν τεθεί κρίσιμο ερώτημα» στην κυβέρνηση από τους εταίρους τίθεται και ο Τάσος Κορωνάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η νέα κυβέρνηση «δουλεύει σκληρά στο πεδίο της διαπραγμάτευσης» και υποστηρίζει ότι κατάφερε πολλά που μέχρι χθες έμοιαζαν ακατόρθωτα «σε ένα περιβάλλον όχι απλά δυσχερές αλλά σε πολεμικό πεδίο με πυρά και εκβιασμούς».
Ο ίδιος, επισημαίνει ότι η συζήτηση στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σταματήσει και γίνεται ενημέρωση για τα κρίσιμα θέματα από τον Αλέξη Τσίπρα ωστόσο υπογραμμίζει ότι «κανείς δεν έχει ζητήσει οι αποφάσεις του πρωθυπουργού, των υπουργών και της κυβέρνησης συνολικά να περνάνε από προληπτικό έλεγχο κομματικής νομιμότητας».
O κ. Κορωνάκης συνεχίζει λέγοντας ότι προς όφελος όλων η συμφωνία θα πρέπει να κλείσει αλλά ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση «έχει “κόκκινες γραμμές” και τις εννοεί».
«Μια μερίδα των συνομιλητών μας αμφισβητεί το δικαίωμα ενός λαού να αποφασίσει να βάλει τέλος στις πολιτικές της λιτότητας και της ύφεσης. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό» καταλήγει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top