ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ρατσιστικό παραλήρημα μελών της Χρυσής Αυγής- «Αν χρειαστεί θα χυθεί αίμα»

Από εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Μ. Καντάρη το 2011

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ρατσιστικό παραλήρημα μελών της Χρυσής Αυγής- «Αν χρειαστεί θα χυθεί αίμα»

​Ένα βίντεο ντοκούμεντο φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών, που αποκαλύπτει το ρατσιστικό παραλήρημα μελών της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους και ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στον Άγιο Παντελεήμονα το 2011 για την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.

Ο Μ. Καντάρης, ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του για να πάει στο μαιευτήριο, όπου θα γεννούσε η σύζυγός του και να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές από τη ζωή του παιδιού του. Δυστυχώς όμως έπεσε νεκρός από τα χέρια δύο αλλοδαπών που του έκλεψαν την βιντεοκάμερα που κρατούσε, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Η δολοφονία του είχε αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από την Χρυσή Αυγή, με μέλη της να εξαπολύουν πογκρόμ εναντίον αλλοδαπών που έμεναν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο βίντεο λοιπόν που φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών, απεικονίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος στέλνει μηνύματα μίσους.

«Αγαπητοί μου συμπατριώτες, είμαι εδώ σαν Έλληνας πολίτης. Εκπροσωπώ μεν την παράταξη της Χρυσής Αυγής αλλά δεν υπάρχει λόγος να πολιτικολογήσουμε σήμερα. Σήμερα είμαστε όλοι εδώ σαν Έλληνες. Θέλω να σας πω συγχαρητήρια που βγήκατε στο δρόμο. Να είστε όλοι ενωμένοι μια γροθιά γιατί μόνο έτσι θα νικήσετε», λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μάλιστα στη συνέχεια ένα άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής δηλώνει έτοιμο για όλα, ακόμα και για να χυθεί αίμα.

«Καλό το κύριε ελέησον, αλ��ά το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο Θεός. Εδώ πέρα δεν ήρθαμε να κλάψουμε. Εδώ πέρα ήρθαμε να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Αν χρειαστεί να χυθεί αίμα, θα χυθεί αίμα», ακούγεται να λέει και προκαλεί ανατριχίλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top