Νέο βίντεο από την επίθεση σε Βαρουφάκη: Και τα σκυλιά σε κράζουν ρε!

YΠΟΙΚ σε αντιεξουσιαστές: Θα είμαι εκτός κυβέρνησης σε μία εβδομάδα!

Νέο βίντεο από την επίθεση σε Βαρουφάκη: Και τα σκυλιά σε κράζουν ρε!

Νέο βίντεο από την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια ήρθε στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο που έπαιξε στο δελτίο του Mega, ακούγονται και νέοι διάλογοι του υπουργού Οικονομικών με τους αντιεξουσιαστές, που τον έχουν κυριολεκτικά περικυκλώσει.

«Και τα σκυλιά σε κράζουν ρεεεε» ακούγεται ένας νεαρός να φωνάζει στον κ. Βαρουφάκη, ο οποίος ακούει στη συνέχεια έναν άλλο νεαρό να του μιλάει σε έντονο ύφος: «Ό,τι μπάτσος υπάρχει εδώ μέσα… (δεν ακούγεται καθαρά εκείνο το σημείο)… το έχω να κυνηγάς εμάς. Έρχεσαι στην εξουσία και τα κάνεις πλακάκια. Τι μου λες τώρα. Εμένα η μάνα μου είναι με τρεις μέρες δουλειά, φίλε! Είμαι αλλοδαπός και περιμένω πως και πως μια υπηκοότητα, κατάλαβες; Για να μην πληρώνω τους… (δεν ακούγεται καθαρά). Σε οποιοδήποτε κράτος και οτιδήποτ�� θεωρείς κοινωνία, γ**ώ την κάθε κοινωνία».

«Και ’γω θέλω υπηκοότητα, μάγκες» ακούεται να λέει ένας τρίτος νεαρός, με αρκετούς να γελάνε.

Ο προηγούμενος νεαρός συνεχίζει να μιλά σε έντονο ύφος στον υπουργό Οικονομικών, τον οποίο μάλιστα πρώτα χαρακτηρίζει «μ*λακα» και μετά… του ζητά συγνώμη: «Πληρώνουμε εδώ πέρα μ*λακα! Άκου εδώ πέρα και σόρυ που σου μιλάω έτσι».

«Γι’ αυτό κατέβηκα από τη μηχανή, για να μου τα πεις» αποκρίνεται ο κ. Βαρουφάκης.

«Ωραία, ναι. Και να στα πω, εσύ εδώ πέρα στα παλιά σου τα παπούτσια θα τα γράψεις» του απαντά ο νεαρός.

Λίγο μετά, ένας τέταρτος νεαρός φωνάζει «Μάγκες, μάγκες. Εδώ είναι Εξάρχεια και δεν μιλάμε με πολιτικούς. Είμαστε κατά του κοινοβουλευτισμού».

Το βίντεο τελειώνει με τον υπουργό Οικονομικών να λέει «παιδιά, καληνύχτα, εγώ γυρίζω σπίτι μου» και να ακούγεται ένας να φωνάζει ειρωνικά: «Ανοίξτε το δρόμο να περάσει ο πρόεδρος ρεεεεεε»!

Βαρουφάκης: Σε μία εβδομάδα θα είμαι εκτός κυβέρνησης. Απέτυχα!

Στο Mega μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης απειλήθηκε με σπασμένο μπουκάλι, ενώ τους είπε ότι σε μία εβδομάδα θα έχει τεθεί εκτός κυβέρνησης!

«Ήταν ψύχραιμος ο κ. Βαρουφάκης και είπε σε έναν από τους νεαρούς: “Άμα θες μπορείς να μου σπάσεις το μπουκάλι στο κεφάλι, να με φτύσεις, να με χτυπήσεις. Έχεις κάθε δικαίωμα» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο υπουργός Οικονομικών είπε κάποια στιγμή στους νεαρούς που τον αποδοκίμαζαν: ««Γιατί κράζετε εμένα; Εχετε καταλάβει πως δουλεύει το σύστημα; Εχετε καταλάβει ότι δεν είμαι μέρος του συστήματος και το πολύ σε μια εβδομάδα θα με έχουν πετάξει έξω από την κυβέρνηση;».

Η απάντηση των νεαρών ήταν: «Αφού ξέρεις ότι είναι βρώμικο γιατί δεν κάνεις κάτι για να το καθαρίσεις;». «Δεν γίνεται. Το σύστημα αυτό είναι. Προσπάθησα, αλλά απέτυχα» είπε ο κ. Βαρουφάκης σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top