Μπλόκο εφοριακών στον Γ. Βαρουφάκη στην είσοδο του υπουργείου

Στο όρθιο άκουσε τα αιτήματά τους ο υπουργός

​«Μπλόκο», στον Γ. Βαρουφάκη είχαν στήσει μπροστά στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών οι εφοριακοί, οι οποίοι σήμερα πραγματοποίησαν στάση εργασίας.

2285154.jpg

Οι εφοριακοί συγκεντρώθηκαν στην οδό Νίκης από τις 12:00 και περίμεναν τον υπουργό, ο οποίος βρισκόταν στη Βουλή για να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών.

2285153.jpg

Όταν επέστρεψε όμως και τους είδε συγκεντρωμένους, τους πλησίασε και άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους.

2285152.jpg

Οι εφοριακοί του μετέφεραν τα μισθολογικά τους αιτήματα και άλλα θέματα του χώρου τους κι εκείνος του είπε ότι όλα αυτά μπορεί να τα εξετάσει μόνο όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

2285151.jpg

«Γνωρίζουμε ότι όλος ο φορολογικός μηχανισμός έχει πέσει θύμα μιας μνημονιακής κρίσης. Το βασικό είναι να πάψει η ασφυξία του ελληνικού Δημοσίου από τους δανειστές, ώστε να παύσει η ασφυξία του ελληνικού λαού από την κρίση. Να πάψει ο εξευτελισμός των δημοσίων υπαλλήλων της μνημονιακής πολιτικής που είχε στόχο την κατάρρευση του κράτους και την ασυδοσία. Αυτό τελειώνει. Πρέπει να ολοκληρώσουμε την διαπραγμάτευση για να προσέξουμε τους ανθρώπους που αξίζουν την στήριξή μας τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα», είπε ο κ. Βαρουφάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top