Ν. Κακλαμάνης: «Η ΝΔ δεν θα γίνει κόμμα λόρδων και αριστοκρατών»

Δυσφορία για τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων

Ν. Κακλαμάνης: «Η ΝΔ δεν θα γίνει κόμμα λόρδων και αριστοκρατών»

​Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Κακλαμάνης, μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm, χωρίς να κρύβει την δυσαρέσκειά του για τις επιδόσεις που καταγράφει το κόμμα του.

«Υπάρχει απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα σας υπενθυμίσω ότι η απόσταση αυτή ήταν 26 μονάδες. Ο ΣΥΡΙΖΑ του έδιναν οι δημοσκοπήσεις 44% και εμάς 18%. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε τώρα στα εκλογικά του ποσοστά κι εμείς είμαστε γύρω στο 20-22%», είπε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε:

«Ρωτάτε τώρα έναν παραδοσιακό άνθρωπο της παράταξης αν συμβιβάζεται με το 20 ή το 22%. Η απάντηση είναι όχι. Δεν συμβιβάζομαι. Η παράταξη αυτή έχει μάθει ή να είναι στην εξουσία ή να προετοιμάζεται με αξιόπιστο τρόπο να αναλάβει ξανά, με τη θέληση του ελληνικού λαού, την εξουσία. Με 20 και 22% εγώ δεν συμβιβάζομαι. Γι’ αυτό και έχω πει και το ξαναλέω και σήμερα, πρώτα προετοιμάζεσαι για την αναγέννηση της παράταξης και η αναγέννηση δεν μπορεί παρά να περάσει από την επιστροφή από τις ρίζες της, το τονίζω και θα το λέω συνεχώς, από όχι έκτακτο, αλλά τακτικό συνέδριο, γιατί το έκτακτο συνέδριο πάει με τη σύνθεση του προηγουμένου συνεδρίου που αντικειμενικά αυτή πλέον δεν είναι αντιπροσωπευτική».

Καταλήγοντας μάλιστα, τόνισε με νόημα ότι όποιος φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία θα πρέπει να βγει φανερά και να το πει στο συνέδριο.

«Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να φύγει ο Σαμαράς για να έλθει κάποιος που έχει επιλεγεί όχι μέσα από τις θεσμικές διαδικασίες του κόμματος και της παράταξης, αλλά από εξωθεσμικούς παράγοντες, γιατί κάτι τέτοια ακούω. Η ΝΔ και η παράταξη αυτή δε θα γίνει ποτέ κόμμα λόρδων και αριστοκρατών», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top