Απίστευτο σεξιστικό σχόλιο από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν ξέρει αν δεν είναι… γυναίκες συγκεκριμένοι συγγενείς στελεχών της ΝΔ!

Απίστευτο σεξιστικό σχόλιο από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Από την σύγκρουση του Α. Γεωργιάδη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την ΕΡΤ, στο αν είναι… γυναίκες συγκεκριμένοι συγγενείς στελεχών της ΝΔ, μετατέθηκε αργά χθες το βράδυ το ενδιαφέρον της συζήτησης στη Βουλή.

«Δεν είναι γυναίκες ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με τις σχέσεις με το Δημόσιο συγκεκριμένης εταιρείας, για τον αδελφό του γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον σύμβουλο του προέδρου του κόμματος Σταύρο Παπασταύρου. «Αυτό δεν το ξέρουμε» συνελήφθη από την τηλεοπτική κάμερα να σχολιάζει εκείνη την ώρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τριανταφυλλίδης! Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εικονίζεται στα σχετικά πλάνα να γελάει «πονηρά», αμέσως μετά…

Προηγουμένως είχε προκληθεί μεγάλη ένταση μεταξύ της Ζ. Κωνσταντοπούλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Α. Γεωργιάδη, η οποία οδήγησε και σε αυτή την περίπτωση σε σχόλια για «σεξιστική συμπεριφορά» εις βάρος της ίδιας της προέδρου της Βουλής.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατά την τοποθέτησή της αναφέρθηκε σε μια σειρά υποθέσεων και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι υπήρχε σχέση συναλλαγής της εταιρίας της συζύγου του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με το Δημόσιο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε: «Είναι αισχρό αυτό που κάνετε και ως γυναίκα. Η γυναίκα του κ. Στουρνάρα έχει μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων 30 χρόνια. Δεν είχε εταιρεία, όταν έγινε υπουργός ο κ. Στουρνάρας. Είναι ανεπίτρεπτο μια κυρία που μιλάει για το φεμινισμό και τα ίσα δικαιώματα ανδρών-γυναικών, να ισχυρίζεται ό��ι πρέπει η σύζυγος κάποιου, όταν αυτός γίνεται υπουργός, να πηγαίνει σπίτι και να σταματάει τη δουλειά της» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top