Σκουρλέτης: θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις για κατώτατο μισθό-συλλογικές συμβάσεις

«Είναι δρομολογημένες προτεραιότητες» διαβεβαίωσε

Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για κατώτατο μισθό και συλλογικές συμβάσεις θα υλοποιηθούν δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, σε ομιλία του σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια.

«Πέρα από την ασφάλεια και την υγεία υπάρχει ανασφάλεια σε όσους εργάζονται και απελπισία σε όσους έχασαν την δουλειά τους. Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη περίοδο και διεξάγουμε μία δύσκολ�� και πρωτόγνωρη διαπραγμάτευση. Εκ μέρους της κυβέρνησης θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα χάσουμε τον δρόμο της υπεράσπισης των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας» ανέφερε o κ. Σκουρλέτης.

Ο υπουργός Εργασίας πρόσθεσε: «Οι νομοθετικές πρωτοβουλίες για την σταδιακή επαναφορά του κατώτατου μισθού, για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων με το πραγματικό τους περιεχόμενο ώστε να δοθεί φωνή και όπλα στους εργαζόμενους, η αναδιοργάνωση και ενίσχυση του σώματος επιθεώρησης εργασίας, όσα καθορίσαμε σαν βασικές μας προτεραιότητες είναι δρομολογημένα και θα προχωρήσουν».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top