Επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα: Ετοιμάζεται για το δημοσίευμα του Ποντίου Πιλάτου

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για έλλειψη ειλικρίνειας και πολιτικού θάρρους

Επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα: Ετοιμάζεται για το δημοσίευμα του Ποντίου Πιλάτου

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη χθεσινή αποκλειστική του συνέντευξη στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ.

«Στην κυβέρνηση υπέγραψαν την παράταση χωρίς να τη φέρουν στη Βουλή και τώρα λένε ότι εξαπατήθηκαν» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι δεν νοείται την ώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης, ο πρωθυπουργός να δίνει συνέντευξη «για να επιτεθεί στους διεθνείς συνομιλητές του, να ανοίξει μέτωπα εσωτερικά ακυρώνοντας κάθε δυνατότητα συναίνεσης και προσβάλλοντας τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης και να θέσει με τόσο επικίνδυνο τρόπο θέμα δημοψηφίσματος».

«Ή θα γίνει επιλογή καταστροφής ή θα προσχωρήσετε στην πολιτική μας, αυτή που λοιδορήσατε και υπονομεύσατε» πρόσθεσε ο ίδιος για να παρομοιάσει τον κ. Τσίπρα με τον Πόντιο Πιλάτο: «Θα κάνει δημοψήφισμα ρήξης ή συμβιβασμού; Θα κάνει το δημοψήφισμα του Ποντίου Πιλάτου».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «έλλειψη ειλικρίνειας και πολιτικού θάρρους» και πρόσθεσε ότι δείχνει «παντελή αδυναμία να καταλήξει σε απόφαση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top