Η ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου που έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να ξεροκαταπιεί…

Τι είπε για τον αγωγό φυσικού αερίου από τη Ρωσία και τον Κώστα Καραμανλή-Πρώτη ανάρτηση: 28/04/2015 02:03

Η ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου που έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να ξεροκαταπιεί…

Για ενέργεια που θα διοχετεύεται σε όλη την Ευρώπη έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος -στη συνέντευξή του «Στον Ενικό» και το STAR- στον Hellenic Stream, τον ρωσικό αγωγό που συμφωνήθηκε στη συνάντησή του με τον Πο��τιν στη Μόσχα να περάσει από την Ελλάδα.

«Είναι το παλιό South Stream που δεν προχώρησε. Ενδιαφέρεται ο Πρόεδρος Πούτιν να το περάσει από το Νότο και κλειδί για να συμβεί αυτό είναι η Ελλάδα. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν ήθελαν και δεν ξέρω γιατί δεν ήθελαν» είπε ο πρωθυπουργός, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να τον διακόπτει.

«Μήπως είχαν μάθει τι έπαθε ο Καραμανλής;» είπε χαμογελώντας ο εκδότης της Real News και της Αγοράς.

Μετά από μικρή παύση, ο κ. Τσίπρας «καθάρισε» τον λαιμό του, ξεροκατάπιε και είπε -μάλλον- αμήχανα: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έπαθε ο Καραμανλής, μια χαρά ξέρω ότι είναι τώρα στη Ραφήνα και είναι υγιέστατος».

«Ναι, ναι...» αποκρίθηκε ο κ. Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Μπορεί να μην ήταν τώρα στη Ραφήνα, να ήταν πιο... κεντρικά».

«Ακούστε, ακούστε, ακούστε…» αποκρίθηκε ο πρωθυπουργός και απάντησε με σοβαρό ύφος: «Αν κανείς θέλει να προσφέρει στον τόπο πρέπει να ρισκάρει. Οι απειλές και οι εκβιασμοί θα υπάρξουν σίγουρα. Αλλά αυτό που πρέπει να δούμε όταν βρισκόμαστε σε θέσεις ευθύνης είναι το τι είναι συμφέρον για τον τόπο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top