Ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες καθιερώνει ο Πανούσης

Επί ένα δίωρο τον μήνα θα μπορούν να μιλάνε με τον υπουργό

Ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες καθιερώνει ο Πανούσης
Ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες καθιερώνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης με απόφασή του.

Με αυτήν, μετά και την «ώρα του πολίτη» στα αστυνομικά τμήματα, όπου οι διοικητές ακούνε απευθείας τα προβλήματα των πολιτών, από την ερχόμενη Πέμπτη 30/4/2015, καθιερώνεται ένα δίωρο τον μήνα, κατά το οποίο θα δέχεται ο ίδιος ή οι γενικοί γραμματείς ή ο διευθυντής του γραφείου του (ανάλογα με το θέμα) πολίτες που θέλουν να αναφέρουν παράπονα, προτάσεις και οτιδήποτε άλλο.

Στόχος σύμφωνα με το υπουργείο είναι να υπάρχει άμεση επικοινωνία και προσωπική επαφή, ώσ��ε να λαμβάνεται αντικειμενική εικόνα της κοινωνικής πραγματικότητας και να υπάρχει σωστή διαχείριση των ζητημάτων που θέτουν οι πολίτες.

Στο πλαίσιο της ανοιχτής επικοινωνίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό κλήσης 210-6988177, προκειμένου να προγραμματίζουν τις συναντήσεις τους. Ανάλογα με το θέμα που θέλει να συζητήσει ο κάθε πολίτης θα τον δέχεται ο ίδιος ο υπουργός, ή οι γενικοί γραμματείς, ή ο διευθυντής του γραφείου του κ. Πανούση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top