Αισιόδοξοι Βούτσης-Κατρούγκαλος για «έντιμη συμφωνία» με τους εταίρους

Παρουσίασαν το νομοσχέδιο επαναπρόσληψης 3.900 υπαλλήλων

Μια πρώτη ένδειξη γραφής της κυβέρνησης για την αποκατάσταση των αδικιών που προκάλεσε η «αντιμεταρρύθμιση του μνημονίου» και το «πελατειακό κράτος» των προηγούμενων κυβερνήσεων, χαρακτήρισαν το νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψη των 3.900 απολυμένων υπαλλήλων ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο Νίκος Βούτσης τόνισε ότι "με τη συμπαράσταση του λαού θα υλοποιήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας" και ταυτόχρονα εμφανίσθηκε αισιόδοξος, όπως και ο κ. Κατρούγκαλος, για "μια έντιμη συμφωνία με τους εταίρους".

Επίσης, όπως αναφέρθηκε, δεν θα μπορούσαν να αποκατασταθούν όλες οι αδικίες του παρελθόντος, αλλά οι δυο υπουργοί δεσμεύθηκαν ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των αδικιών με νομοθετικές ρυθμίσεις που θα κατατεθούν στο μέλλον.

Το νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψη των 3.900 απολυμένων υπαλλήλων θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή το αργότερο στις 5 Μαΐου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top