ΠΑΣΟΚ: «Αφού χάθηκαν τρεις μήνες η κυβέρνηση ευνουχίζει τον Βαρουφάκη»

Επίθεση για την αλλαγή στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα

​Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τον παραγκωνισμό του Γ. Βαρουφάκη και τις αλλαγές στην διαπραγματευτική ομάδα εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Όπως τονίζει, με την απόφασή της αυτή, η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι μέχρι τώρα ότι το παιχνίδι της διαπραγματευτικής ομάδας έως τώρα ήταν για λόγους εσωτερικής κατανάλωση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Αφού χάθηκαν τρεις ολόκληροι μήνες από τις εκλογές, αφού επιδεινώθηκαν όλα τα μεγέθη της οικονομίας, αφού στέγνωσε όλη η ρευστότητα και αφού η χώρα έφτασε στο αμήν, η κυβέρνηση αλλάζει την διαπραγματευτική ομάδα, ευνουχίζει τον κ. Βαρουφάκη, αποσύρει τους συνεργάτες του και προσπαθεί να στείλει στους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ μήνυμα πολιτικής βούλησης για συμφωνία.

Τι συμβαίνει; Οι υπερήφανοι και σκληροί διαπραγματευτές προσδιορίζουν την ομάδα τους με βάση τις οδηγίες των ξένων ή κατάλαβαν πόσο επικίνδυνο για τη χώρα ήταν το παιχνίδι που έπαιζαν έως τώρα για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης;

Ας δώσουν μια απάντηση στα στελέχη τους και κυρίως στον ελληνικό λαό που γέμισαν ψέματα και ψευδαισθήσεις.

Ας καταλάβουν, όσο υπάρχει ακόμη περιθώριο, ότι ή θα προσχωρήσουν στην πολιτική μας παραδεχόμενοι τις συκοφαντίες και τα ψέματα πέντε ολόκληρων ετών ή θα καταστρέψουν τα πά��τα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top