«Τρεχάτε να προλάβετε», λένε οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα

Πώς σχολίασε η Κομισιόν τις αλλαγές στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα

​Κοινή είναι η αντίληψη μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης ότι θα πρέπει η Αθήνα να ανεβάσει ταχύτητες και να επιταχυνθούν οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Π. Μοσκοβισί, Α. Μπράιτχαρτ.

Όπως είπε η κα Μπράιτχαρτ οι διαπραγματεύσεις πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και ότι συνεχίζονται και σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης του Brussels Group.

Η εκπρόσωπος του Μοσκοβισί, τόνισε ότι οι διαβουλεύσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα επίπεδα, επεσήμανε όμως ότι απομένει πολλή δουλειά ακόμα σε τεχνικό επίπεδο.

Σε ερώτηση μάλιστα για τις αλλαγές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, η κα Μπράιτχαρτ αρνήθηκε να σχολιάσει, δήλωσε όμως με νόημα ότι αυτό που ενδιαφέρει κυρίως τους Ευρωπαίους εταίρους είναι τι εντολή έχουν οι άνθρωποι που διαπραγματεύονται και ποια εξουσιοδότηση, υπονοώντας ότι μέχρι τώρα οι διαπραγματεύσεις ήταν στον αέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top