Ντ. Μπακογιάννη: «Να παραιτηθεί ο Γ. Βαρουφάκης»

«Υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα»

Ντ. Μπακογιάννη: «Να παραιτηθεί ο Γ. Βαρουφάκης»

​Την παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη ζήτησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντάς τον «βαρίδι» στην εθνική διαπραγματευτική προσπάθεια.

Η κα Μπακογιάννη δήλωσε ότι ο υπουργός Οικονομικών υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα και πρόσθεσε ότι αν είχε ελάχιστη αίσθηση πατριωτισμού θα είχε παραιτηθεί το συντομότερο δυνατό.

«Δεν είμαι καθόλου βεβαία ότι ο Βαρουφάκης δεν έχει μπει στη λογική της δραχμής. Είναι βαρίδι, έχει ναρκισσισμό, έχει λογική ότι είναι το κέντρο της γης. Να παραιτηθεί, είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για να διευκολύνει τον Τσίπρα», είπε η κα Μπακογιάννη και σε έντονο ύφος πρόσθεσε:

«Το tweet για τον Ρούσβελτ μόνο ξέρει να κάνει; Να αφήσουμε τις αηδίες, ξυπνά και κοιμάται όλος ο κόσμος με τον Βαρουφάκη; Υπονομεύεις τα εθνικά συμφέροντα, αν δεν έχεις να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις. Αύριο ο κ. Βαρουφάκης δεν θα έχει πρόβλημα προσωπικό, θα κάνει τις διαλέξεις του. Τον Έλληνα στον Προβατά Σερρών ή άλλου τον σκέφτηκε; Θα χαθούν τρεις γενεές Ελλήνων με Grexit… ας αφήσουν αυτού του είδους τα νταηλίκια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top