Γυναίκα αποδοκίμασε τον Αδ.Γεωργιάδη στην Κω: ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την διάρκεια ομιλίας σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού

Μια ...δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Άδωνη Γεωργιάδη, στην Κω. Μια γυναίκα αγανακτισμένη τον αποδοκίμασε με διάφορα κοσμητικά επίθετα, κατά την διάρκεια της ομιλίας του σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού.

«Λες ψέματα ντροπή σας» είπε η κυρία προς τον βουλευτή της ΝΔ και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά του έσουρε και άλλα «γαλλικά», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση άλλων πολιτών που παρακολουθούσαν την ομιλία και οι οποίοι, τελικά, την απομάκρυναν από την αίθουσα.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε την ομιλία του, λέγοντας απλά ότι η γυναίκα που τον αποκάλεσε ψεύτη ήθελε να προκαλέσει εντυπώσεις και να στρέψει τις κάμερες και τα ΜΜΕ προς αυτήν.

Στην ομιλία του, ο κ.Γεωργιάδης, πέρα από τα «παρατράγουδα», επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε «Μέγα Ναπολέοντα» και «Καίσαρα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο μοναδικό λάθος της ΝΔ, όπως πιστεύει εκείνος, την παραχώρηση της ιδεολογικής ηγεμονίας στην Αριστερά, καλώντας όλους τους Νεοδημοκράτες να μείνουν ενωμένοι για το καλό του τόπου και της πατρίδας.

«Εμείς δεν είμαστε κομμουνιστές. Εμείς είμαστε Δεξιοί και πρέπει να το λέμε με θάρρος, είμαστε ΝΔ τιμή μας και καμάρι μας», είπε με νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top