Οργισμένη η Άντα Παπανδρέου για τα σενάρια χωρισμού με τον Γιώργο

«Ντροπή πια! Ελεος!» διαμηνύει

Οργισμένη η Άντα Παπανδρέου για τα σενάρια χωρισμού με τον Γιώργο
Για πρώτη φορά μετά από το θόρυβο που προκάλεσαν τα σενάρια περί χωρισμού του Γιώργου Παπανδρέου με την σύζύγό του, η Άντα Παπανδρέου αλλά και ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος αντιδρούν και διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει.
«Ντροπή πια! Ελεος! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα πέντε χρόνια τώρα με τόσες επιθέσεις»: Αυτή ήταν συγκεκριμένα η οργισμένη αντίδραση της Άντας Παπανδρέου σύμφωνα με την εφημερίδα Real News , ενώ είχε ήδη προηγηθεί από το γραφείο του Γ. παπανδρεόυ, η διάψευση του δημοσιεύματος που ήθελε την σύζυγο του να έχει φύγει από το σπίτι τους στο Καστρί και να έχει μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.
«Σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Γιώργου Α. Παπανδρέου, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Όλα έχουν και ένα όριο» είχε ανακοινώσει τότε ο πρώην πρωθυπουργός.
Θέση για το θέμα πήρε και ο Νίκος Παπανδρέου δίνοντας μάλιστα πολιτική διάσταση στις φήμες περί διαζυγίου:
«Νόμιζα ότι έπειτα από τόσα χρόνια θα σταματούσαν. Φοβούνται όμως ακόμα τους Παπανδρέου. Και προφανώς ενοχλήθηκαν πάρα πολύ από την επίσκεψη του Γιώργου στον Τσίπρα. Ενοχλούνται που ως πρώην πρωθυπουργός βάζει πλάτη στη διαπραγμάτευση, διατηρώντας βεβαίως τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του» υποστηρίζει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου είναι ενοχλημένη με το θόρυβο που ξέσπασε καθώς η ίδια, όπως λέει το περιβάλλον της, τόσα χρόνια δεν έχει δώσει αφορμή για σχόλια.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top