Μαξίμου: Ο κ.Σαμαράς επιμένει να κατασκευάζει ανεμόμυλους

Σχόλιο για τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού από την Πάτρα

​«Ο κ.Σαμαράς επιμένει να κατασκευάζει ανεμόμυλους. Μνημόνια και νέα υφεσιακά μέτρα» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλoi, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρώτη περιφερειακή προσυνδιάσκεψη της Ν.Δ πως «η κυβέρνηση πισωγύρισε την προσπάθεια της εξόδου της χώρας από την κρίση».

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ο κ. Σαμαράς «κατηγορεί την κυβέρνηση, ως μόνη υπαίτια για το πρωτόγνωρο προσφυγικό ρεύμα, την ίδια ώρα που η Ε.Ε. πραγματοποιεί έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για το ζήτημα, αναγνωρίζοντας την πανευρωπαϊκή του δι��σταση».

Παράλληλα, σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος της Ν.Δ. «καλεί την κυβέρνηση να συμφωνήσει σε όλα τα σκληρά μέτρα του mail Χαρδούβελη για μια "σταγόνα ρευστότητας"».

«Το πώς διαπραγματευόταν το έχει αντιληφθεί πλήρως η κοινωνία. Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνει κάθε φορά που μιλάει» καταλήγουν οι κύκλοι του Μαξίμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top