Σαμαράς: πισωγύρισμα της κυβέρνησης στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση

Κριτική από την συνδιάσκεψη στην Πάτρα

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς από την Πάτρα όπου πραγματοποιείται η πρώτη περιφερειακή προσυνδιάσκεψη του κόμματος, με θέμα το μεταναστευτικό.

Ο Αντώ��ης Σαμαράς κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πισωγύρισε την προσπάθεια της εξόδου της χώρας από την κρίση, που, όπως υποστήριξε, ήταν σε εξέλιξη μέχρι τις εκλογές. Εκτίμησε, όμως, ότι η έξοδος είναι ακόμα εφικτή, χωρίς περαιτέρω θυσίες, αλλά με πολιτικές παρεμβάσεις που θα φέρουν ανάσα στον κόσμο, τονίζοντας, ταυτόχρονα, ότι δεν πρέπει πάνε χαμένες οι θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός.

«Εμείς είχαμε πετύχει να μας χορηγηθεί προληπτική γραμμή στήριξης» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Κατά τη διακυβέρνησή μας, ποτέ δεν τέθηκε θέμα ανησυχίας πληρωμής μισθών και συντάξεων... Εμείς τα διώξαμε αυτά τα φαντάσματα» είπε, για να συμπληρώσει πως «αυτά τα φαντάσματα στοιχειώνουν την οικονομία και καταστρέφουν την εικόνα της χώρας».

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ο τέως πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο χρειάζεται δύο φορές περισσότερο μια συμφωνία, που θα εξασφαλίζει την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top