ΠτΔ: θα φτάσω στα όρια των αρμοδιοτήτων μου για να μείνει η Ελλάδα στην ΕΕ

Θεοδωράκης: πρέπει να αποφύγουμε τα ατυχήματα

Τη διαβεβαίωση ότι θα κάνει τα πάντα, φτάνοντας ακόμα στα όρια των αρμοδιοτήτων του, προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμε��ος σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο τον επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη. ο οποίος ζήτησε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ.Παυλόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι οι απόψεις του κ. Θεοδωράκη «συγκλίνουν στο ότι πρέπει να υπάρχει συνεννόηση στα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα, πέρα από στείρες αντιπαραθέσεις».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις επισημάνσεις του και υπογράμμισε ότι «είμαστε ακριβώς στη στιγμή, που ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του, και πρώτα από όλα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ώστε να μείνει η Ελλάδα στη καρδιά της Ευρώπης».

Ε�� συνεχεία αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των στιγμών σημειώνοντας, ότι «χρειάζεται μια συνεννόηση πέρα από αυτά που λέμε συνήθως, μια συνεννόηση για να κρατηθούμε στην καρδιά της Ευρώπης. Να αποφύγουμε απερισκεψίες, να αποφύγουμε ξαφνικές ενέργειες, να αποφύγουμε τα ατυχήματα».

Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του, ότι η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, είναι στο πλευρό των ευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας. «Από τότε άλλωστε που ήσασταν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Καραμανλή που μας έβαλε στη μεγάλη οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top