Κατάινεν: «Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πολύ στενά»

Τι δήλωσε μετά τη συνάντηση με Α. Τσίπρα

«Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πολύ στενά» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γ.Κατάινεν μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, στην οποία συμμετείχε και ο Έλληνας Επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος.

Ο κ. Κατάινεν νωρίτερα ενημέρωσε τις κοινοβουλευτικές επιτροπές Ευρωπαϊκών, Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου, για το νέο επενδυτικό σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την προώθηση επενδύσεων, ύψους 315 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως υποστήριξε, κλείνοντας την ενημέρωση στους βουλευτές, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του διαπιστώνει θετικές προοπτικές συνεργασίας και προώθησης επενδύσεων.

«Υπάρχουν θετικά σημεία και ευκαιρίες σε αυτήν τη χώρα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη για επένδυση στις κοινωνικές υποδομές, την ενέργεια και σε άλλους τομείς. Ας προσπαθήσουμε και ας βρούμε λύσεις» είπε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top